En massa fina kort

Jag har fått en massa kort som jag beställde i fredags från Fuji direkt. 100 gratis foton, bara 29 spänn i porto. Me like!!
Så jag beställde och idag kom de alltså. Underbart att de inte är kapade eller något, utan alla är jättefina, lite olika i storlek, anpassade efter motivet. Jag är mer än nöjd och rekommenderar dem absolut!
Nu har jag inte tid att blogga mer, har ju skrivit inte mindre än 8 inlägg på min NYA blogg redan, så  titta på den istället.. om man nu vill läsa mer, vill säga.
Jag ska iallafall lägga mig under täcket lite, för jag fryser snart ihjäl!
Jessica

PS, om länken till nya bloggen inte funkar så är adressen http://nexas.blogg.se Ds


NY BLOGG med NYTT KONCEPT!

Jag ville inte skriva så mycket personligt på den nya bloggen, så jag hittade på något som jag aldrig sett innan. Maratonskrivning. Kolla om du kan vara med, och skriv gärna om detta på din egen blogg för att sprida ordet vidare!!
http://nexas.blogg.se är adressen.

Jessica

Mystiska grejor

När jag la in Twitter så rörde jag tydligen till det såpass att man inte kan kommentera. Och det är ju inte SÅ jag vill ha det. Men just nu får det vara så, för jag ska jobba med den nya bloggen idag, och vem vet, kanske kan man få igång den till kvällen?
Jag återkommer i frågan senare, vi ska (tyvärr) städa och en del annat idag säger Peter, själv känner jag mig lite för kreativ för sånt, men ok, vi får se hur det blir.
Tack Becca för du talade om hur det var med kommentarerna, det var jag nämligen inte medveten om.

Hoppas alla får en bra dag!

Hälsofreak av misstag, och ett grytrecept


Attans, vi är nästan nyttiga ju. Nu har vi ätit sallad i två dagar, mest för att det blev över igår, efter våran lilla picknick. Vi har blivit lite mer så att vi tar vara på rester, vilket man knappast kunde beskylla oss för förut. Men man tjänar på det, faktiskt.
För att variera samma mat räcker det ofta att lägga till något. I vårt fall la vi till stekt bacon i strimlor (Euroshoppers har minst fett och kostar knappa tian per paket, vi använde två paket) och lite annan dressing än igår.

Fast det är tillfälligt, det där med hälsofraksstilen. Imorgon kommer jag att få käka Peters mumsiga juicegryta.
Ca 500 g Fläskfilé som strimlats i bitar steks i salt o vitpeppar ganska hårt. Häll på ca 3 dl grädde och 2 dl juice. Skär upp ett par, tre tomater i klyftor, tillsätt ett par tsk curry, och ev någon msk Mango Chutney. Låt koka i en kvart, servera med ris o ev sallad. Smaskigt värre!!

Det som blir över sparar man i kylen över natten och lägger i pitabröd med lite fräscha grönsaker och ris nästa dag. Samma, men annorlunda och gott. Återigen, återvinning av rester! *ler*Skumt folk

Ni är lite skumma, kära besökare. Jag vet inte vilka ni är, och ni presenterar er inte heller, så som jag brukar säga IRL, alla som jag inte känner eller får presenterade, de är skummisar tills jag vet något om dem. Bara så att ni vet!!

Och javisstja. Jag har börjat twittra lite. Känns lite mysko, fattar kanske inte allt, men det är mest på skoj till en början så får vi se vad som händer sen.

Slutligen har jag hittat en cd-skiva med foton som jag hade glömt bort. Kastade den nästan! Kolla vilka sötisar som dolde sig där:
Axa, min gamla hund, och Lazys unge Cazzandra. Här var hon barnvakt när Cazzan var ca tre dagar och Lazy gick ut en sväng, vill jag minnas. Slickandet betyder att hon försökte tvätta henne, inte käka upp henne till middag :)

Sizzy, min gammelmorbrors gamla katt som jag var kattvakt åt en massa för några år sen. Kortet är taget när hon satt i ett fönster och tittade bak på mig, därav den extremt ljusa bakgrunden :)

That's it. Nu ska jga göra nåt annat ett tag igen.

Första Maj-foton!

Vi hade kvälls-picknick med pastasallad igår. Därefter blev det en promenad runt badplatsen och hamnen. Lucas gillade det skarpt, och Nemo var glad att få följa med han också.

RSS 2.0